Op het park
  1. Vakantiepark met haven
  2. Eigen boot aanleggen
  3. Vakantiehuizen aan het water

Vakantiepark met haven

Tusken de Marren is een prachtig vakantiepark met haven. Iedere accommodatie heeft een eigen ligplaats, dus u kunt uw eigen boot aanleggen bij de woning als u een accommodatie huurt bij Tusken de Marren. Ook is er een boothelling aanwezig waar gasten van Tusken de Marren gratis gebruik mogen maken tijdens het verblijf.

Het recreatiepark aan het water Tusken de Marren is gevestigd in het Friese plaatsje Akkrum. De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende fiets- en wandeltochten. Er zijn tal van fiets- en wandelpaden die u langs monumentale boerderijen en prachtige historische steden zoals Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. In Akkrum vindt u een divers winkelaanbod, zowel food als non-food. Leuke horecagelegenheden zijn bar/bistro Coopershuis, café Kromme Knilles, hotel-restaurant Goeroes en pizzeria La Ruota. Gedurende het jaar vinden er diverse evenementen plaats, zoals Slingeraap (25 augustus 2018). Jaarlijks wordt de Sneekweek georganiseerd, een zeilevenement (3 t/m 12 augustus 2018).

 

Jachthaven met tijdelijke ligplaatsen

Parkgasten die een een grote boot in bezit hebben, kunnen ook bij de jachthaven tegenover Tusken de Marren een ligplaats huren. De Drijfveer is een jachthaven met tijdelijke ligplaatsen waardoor je tijdens je vakantie op ons vakantiepark alsnog je boot dichtbij hebt om eventueel een mooie vaartocht of zeiltrip te maken over de Friese Meren. Zowel het Pikmeer als het Sneekermeer is slechts een halfuur varen. 

Accommodaties

Recreatiepark Tusken de Marren biedt vijf verschillende vakantiewoningen. Alle accommodaties liggen aan het water en hebben een eigen ligplaats. De bungalows zijn beschikbaar vanaf 4 tot 6 personen, afhankelijk van de accommodatie die u kiest. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien:

  • Gratis wifi;
  • Flatscreen tv;
  • Combimagnetron;
  • Vaatwasser;
  • Koffiezetapparaat;
  • Aanlegsteiger.

Eventueel zijn er mogelijkheden om faciliteiten zoals een sauna, separaat toilet of veranda bij te boeken (afhankelijk van het soort accommodatie dat u boekt). Tusken de Marren is het mooiste vakantiepark met haven in Friesland.

 

Meer Faciliteiten