Beoordelingen

Bent u benieuwd hoe onze gasten Tusken de Marren ervaren? Bekijk dan de beoordelingen en beleef een vakantie aan het water in een vakantiehuis in Friesland met een eigen aanlegsteiger. Wanneer kunnen we u verwelkomen?

 
99 beoordelingen
  1. 8

    Ligging. Huisje direct aan het water. Veel mogelijkheden om de omgeving per boot te verkennen.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  2. 9,7

    Zeer net park. Heerlijk om je eigen boot bij huis te hebben en direct weg te varen wanneer je wilt. Geen gehannes met trailerhellingen. Super!! Echt een aanrader als je Friesland vanaf het water wilt verkennen. Personeel op park ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Huizen perfect in orde en schoon.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  3. 8

    Heerlijke mooie woning op unieke locatie

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  4. 8,6

    Prachtig huisje en mooie ligging. Gezellig bij haven.,

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  5. 8,4

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  6. 9

    Fantastisch huis, zeer comfortabel en supergoed gelegen. Uitzicht prachtig, direct aan doorgaande vaart. Superservice van Nynke, Femmie & Joelle!

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  7. 7,7

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  8. 9,1

    perfekte Lage direkt gegenüber dem Hafen und genug Platz für alle

    Augustus 2019 -  verbleef in Sneekermeer 8 personen | Tusken de Marren

  9. 9

    We vonden de ligging van het huis heel fijn. Het huis zelf ziet er gaaf uit en is ook echt leuk om een week te verblijven. De tuinset heeft echt geweldig fijne kussens! Bedden prima, indeling leuk. Dus echt een aanrader.

    Augustus 2019 -  verbleef in Eneva 6 personen | Tusken de Marren

  10. 9,6

    Heerlijke plek, leuk uitzicht, mooi en clean maar toch gezellig huisje van alle gemakken voorzien.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren