Beoordelingen

Bent u benieuwd hoe onze gasten Tusken de Marren ervaren? Bekijk dan de beoordelingen en beleef een vakantie aan het water in een vakantiehuis in Friesland met een eigen aanlegsteiger. Wanneer kunnen we u verwelkomen?

 
67 beoordelingen
  1. 9,1

    zalige, rustige ligging. Probleem wasmachine perfect en professioneel opgelost

    Juni 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  2. 9,7

    Wir haben noch nie in einem so luxuriösen Ferienhaus gewohnt, noch dazu in einer so tollen Lage direkt am Kanal. Akkrum hat uns auch gut gefallen, und es war ein guter Ausgangspunkt für Ausflüge. Vielen Dank!

    Juni 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  3. 10

    Wir waren rundum zufrieden. Sehr schönes Haus mit schönen Großen Tischen. Top Lage.Gut ausgestattet. Wir kommen gerne wieder.

    Juni 2019 -  verbleef in Eneva 6 personen | Tusken de Marren

  4. 9,3

    alles vooral het chalet hoe het er ligt en binnen zo gezellig alles erop en eraan boven verwachting misschien komen we er nog een keer terug

    Juni 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  5. 8,1

    Gezellig direct aan open water gelegen

    April 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  6. 10

    Geen recensie achtergelaten

    April 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  7. 9,6

    Het was fantastisch en we hebben genoten! Heerlijk huisje van alle gemakken voorzien. En vooral direct aan het water is een genot. complimenten voor de facilitaire dienst!

    April 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  8. 8,9

    Super vriendelijk ontvangen, ook erg prettig geholpen bij de huur van de sloep. Weinig last van de bouw werkzaamheden. Gaan zeker nog eens terug komen, we hebben een topweekend gehad!

    April 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  9. 9,7

    Die Lage des Hauses war wunder schön, am Wasser und am Kanal gelegen. Das Haus war sehr sauber und eine gepflegte Außenanlage. Bestmöglichkeiten zum angeln. Die Nähe zum Ort Akkrum mit den Lädchen, wo man schnell das notwendigste bekommt was man benötigt.

    April 2019 -  verbleef in Sneekermeer 4 personen | Tusken de Marren

  10. 8

    Mooie Plek op het park!

    April 2019 -  verbleef in Sneekermeer 8 personen | Tusken de Marren