Beoordelingen

Bent u benieuwd hoe onze gasten Tusken de Marren ervaren? Bekijk dan de beoordelingen en beleef een vakantie aan het water in een vakantiehuis in Friesland met een eigen aanlegsteiger. Wanneer kunnen we u verwelkomen?

 
104 beoordelingen
  1. 8,1

    De rust, en de mogelijkheid om met mooi weer te kunnen varen.

    September 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  2. 9,1

    De rust heerlijk aan het water en gezelligheid in Akkrum.

    September 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  3. 9,9

    Prachtig mooi huisje aan het water met eigen aanlegsteiger. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Akkrum maar ook de omliggende plaatsen zoals sneek en Leeuwarden zijn leuk voor een dag weg.

    September 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  4. 8

    Geen recensie achtergelaten

    September 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  5. 8

    Geen recensie achtergelaten

    September 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  6. 9,3

    Geen recensie achtergelaten

    September 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  7. 8,7

    Het huis lag perfect gelegen op een hoek waardoor je een riant uitzicht had over het water. We hebben genoten van de vele boten die langs kwamen. Verder is het een kleinschalig park met heel veel rust. Geen herrie maar zeker 's avonds een genot van stilte.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  8. 9,6

    Wij troffen fantastisch weer en hadden ons eigen bootje bij ons. We hebben ongeveer 120 km gevaren in vier dagen. Veel beter wordt het leven niet.

    Augustus 2019 -  verbleef in Sneekermeer 8 personen | Tusken de Marren

  9. 9,3

    Prachtig weer, zodat er veel beweging op het water was. Hiervan hebben wij optimaal genoten. Verder is het huisje natuurlijk ook prachtig en netjes ingericht.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  10. 7,6

    Heerlijke locatie om te varen. Mooi huisje en hele vriendelijke medewerkers.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantielodge Eneva 4