Beoordelingen

Bent u benieuwd hoe onze gasten Tusken de Marren ervaren? Bekijk dan de beoordelingen en beleef een vakantie aan het water in een vakantiehuis in Friesland met een eigen aanlegsteiger. Wanneer kunnen we u verwelkomen?

 
91 beoordelingen
  1. 8

    Geen recensie achtergelaten

    September 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  2. 8

    Geen recensie achtergelaten

    September 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  3. 9,3

    Geen recensie achtergelaten

    September 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  4. 8,7

    Het huis lag perfect gelegen op een hoek waardoor je een riant uitzicht had over het water. We hebben genoten van de vele boten die langs kwamen. Verder is het een kleinschalig park met heel veel rust. Geen herrie maar zeker 's avonds een genot van stilte.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  5. 9,6

    Wij troffen fantastisch weer en hadden ons eigen bootje bij ons. We hebben ongeveer 120 km gevaren in vier dagen. Veel beter wordt het leven niet.

    Augustus 2019 -  verbleef in Sneekermeer 8 personen | Tusken de Marren

  6. 9,3

    Prachtig weer, zodat er veel beweging op het water was. Hiervan hebben wij optimaal genoten. Verder is het huisje natuurlijk ook prachtig en netjes ingericht.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  7. 7,6

    Heerlijke locatie om te varen. Mooi huisje en hele vriendelijke medewerkers.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantielodge Eneva 4

  8. 8,3

    Mooie locatie

    September 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  9. 10

    We hebben ontzettend genoten van het mooie huisjes en de omgeving. We hadden hadden het geluk dat we super mooi weer hadden en de bolle boef gehuurd hadden zodat we een paar dagen met de boot erop uit zijn gegaan om de omgeving te verkennen. Zelfs onze pubers van 14 en 16 vonden het super. Als ze dan zeggen volgend jaar weer zegt dat denk ik wel genoeg. Helaas moesten we vervroegd naar huis ivm het ernstig ziek worden van mijn vader.

    Augustus 2019 -  verbleef in Eneva 6 personen | Tusken de Marren

  10. 8,6

    Direct aan het water dat wil zeggen aan de doorgaande vaart. Mooie dagen gehad en zeker voor herhaling geschikt.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren