Beoordelingen

Bent u benieuwd hoe onze gasten Tusken de Marren ervaren? Bekijk dan de beoordelingen en beleef een vakantie aan het water in een vakantiehuis in Friesland met een eigen aanlegsteiger. Wanneer kunnen we u verwelkomen?

 
203 beoordelingen
  1. 10

    We hebben ontzettend genoten van het mooie huisjes en de omgeving. We hadden hadden het geluk dat we super mooi weer hadden en de bolle boef gehuurd hadden zodat we een paar dagen met de boot erop uit zijn gegaan om de omgeving te verkennen. Zelfs onze pubers van 14 en 16 vonden het super. Als ze dan zeggen volgend jaar weer zegt dat denk ik wel genoeg. Helaas moesten we vervroegd naar huis ivm het ernstig ziek worden van mijn vader.

    Augustus 2019 -  verbleef in Eneva 6 personen | Tusken de Marren

  2. 8,5

    Direct aan het water dat wil zeggen aan de doorgaande vaart. Mooie dagen gehad en zeker voor herhaling geschikt.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  3. 8,7

    Geweldig huis mooi gelegen Gezellig dorp Met leuke.locaties om lekker te eten

    Augustus 2019 -  verbleef in Sneekermeer 8 personen | Tusken de Marren

  4. 8,2

    Mooi, rustig park. Huisje sfeervol ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt. Fijn om zo vanuit het huisje het water in te kunnen springen. Gastvrije ontvangst, heldere uitleg en infomap geeft veel bruikbare tips.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantielodge Eneva 4

  5. 7,8

    Ligging. Huisje direct aan het water. Veel mogelijkheden om de omgeving per boot te verkennen.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  6. 9,7

    Zeer net park. Heerlijk om je eigen boot bij huis te hebben en direct weg te varen wanneer je wilt. Geen gehannes met trailerhellingen. Super!! Echt een aanrader als je Friesland vanaf het water wilt verkennen. Personeel op park ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Huizen perfect in orde en schoon.

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  7. 8

    Heerlijke mooie woning op unieke locatie

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  8. 8,5

    Prachtig huisje en mooie ligging. Gezellig bij haven.,

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  9. 8,3

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  10. 8,8

    Fantastisch huis, zeer comfortabel en supergoed gelegen. Uitzicht prachtig, direct aan doorgaande vaart. Superservice van Nynke, Femmie & Joelle!

    Augustus 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren